Nedenfor er vist nogle udvalgte opgaver, som SYNESI Engineering har udført i Pascal.

 

Grafisk visning af indsamlede måledata

Windows applikation til visning af måledata indsamlet af sekundært system. Applikationen består af en TCP/IP snitflade til eksterne udstyr, hvor der hentes live data. Applikationen er specielt tilpasset mht. dataprotokol, som benyttes via TCP/IP.

 

 

 

 

Micro web server

Microwebserver udført i Pascal og integreret i en eksisterende applikation. Webserverenkan vise statiske data via standard HTML. Den indeholder desuden en navigationsmenu, som gør det muligt at navigere mellem de forskellige websider, serveren understøtter.

 

 

 

 

GSM SMS Driver

Driver for transmission af SMS-beskeder. Driver kan både sende og modtage SMS-beskeder, og modtagne SMS-beskeder sendes til applikation.
Kommunikation mellem driver og GSM-modem foregår via RS232 og AT-kommando sæt.

 

 

 

Display driver

Display driver via PC LPT port.
Driver stiller seks virtuelle display til rådighed for applikation. Applikationen skriver til disse virtuelle skærme, hvorefter driver sørger for at sende den virtuelle skærm ud på selve LCD- display.
(Billedet viser en opstilling, som blev brugt i forbindelse med test af driveren.)

 

 

 

 

 

ARPA net protocol

Komplet ARPA net protocol implementering for fejlsikker kommunikation over RS232.
Point to Point kommunikation efter oprettelse af forbindelse fra host sikre ARPA protokollen – en fejlsikker forbindelse.

Ved datapakketab eller transmissions-fejl sørger ARPA-protokollen for at gensende de tabte datapakker. Der er således sikkerhed for en stabil datapakkeforbindelse.