Vi udvikler stadig software i de gamle versioner af Delphi (fra Borland), hvis man ønsker vedligeholdelse af applikationer skrevet i Borland Delphi versionerne.

 

Delphi (Borland) Logo

 

Hvis du ligger inde med et ældre projekt, som er skrevet i Borland Pascal eller Turbo Pascal, har du også mulighed for at få dette vedligeholdt. Vi supporterer nemlig også ældre versioner af Borland/Turbo Pascal.

 

Turbo Pascal LOGO

 

 

Vi har lavet en oversigt over dels de forskellige Pascal/Delphi versioner, dels de producenter som har udgivet dem. Se versionsoversigt her: Delphi/Pascal Versioner

 

 

Opgradering af ældre Pascal/Delphi versioner

 

Der er selvfølgelig også muligt at få opgraderet en ældre kildekode i Delphi/Pascal til en nyere version af Delphi eller Free Pascal.

Ved en evt. opdatering af Pascal kildekode til en nyere version skal du dog være meget opmærksom på, om den ældre version benytter direkte tilgang til PC-Hardware, da Windows IKKE tillader dette. Det kan derfor være nødvendigt at omskrive enkelte rutiner i den “gamle” kode.

Hvis det drejer sig om opdatering af en eksisterende Delphi til nyere version, er det ofte komponentbiblioteket, som er problemet.