Når vi udvikler Delphi-applikationer, benytter vi primært færdigkøbte komponentbiblioteker. Dels for hurtigere udvikling samt for velafprøvet software og ikke mindst genbrug.

 

Nedenfor er vist nogle af de Delphi komponenter, som SYNESI Engineering har brugt ved udvikling af Delphi applikationer. Bemærk, at komponenterne IKKE indgår i vores standard software modul bibliotek. Eksterne komponenter kan derfor evt. tilkøbes i forbindelse med applikationsudvikling.

 

Listen viser et uddrag af de komponenter, som vi senest har arbejdet med, men vi udvikler naturligvis gerne i andre komponent typer også!

 

Eurekalog

Et fantastisk program til at rapportere programfejl.  Vi linker det med i det færdige program. Ved eventuelle fejl kan vi melde det tilbage til udvikler.

 

TMSSoftware

TMSSoftware component pack er et meget omfattende komponentbibliotek. Hovedsageligt visuelle komponenter til Windows-brugerfladen.

 

MicroOLAP

Komponent for access til MySQL database. Giver adgang til databaser –  direkte til mySQL databaser uden brug af eksterne biblioteker.

 

XFiles

Indeholder bl.a. rigtig god grid komponent (database baseret)

 

winsoft

Bibliotek med blandede specialkomponenter.

 

devart.

Indeholder en udmærket komponent til database opkobling til Microsoft SQL databasen.

 

HOTPDF

Komponent til at oprette PDF-dokumenter direkte fra et færdigt Delphi program.

 

Installation program for Windows app.

Ofte kan der være brug for at sende et program som installationsfil.

Med programmet installeres alle nødvendige filer, opdatering af registreringsdatabase, evt. oprettelse af database, icon på slutbrugers skrivebord, samt ikke mindst mulighed for at afinstallere.

Til opbygning af installationsprogrammer benyttes hovedsageligt Inno-Setup, nærmere information kan ses her.