SYNESI er et softwarehus, der har specialiceret sig i programmeringssproget Delphi/Pascal – hovedsagligt Embarcadero’s Delphi udviklingssystem. Se evt. her

Vi har også stor know-how i andre versioner af Delphi/Pascal, faktisk helt tilbage til Poly Pascal fra slut 80’erne!

 

Udvikling

SYNESI tilbyder nyudvikling af applikationer/moduler eller vedligeholdelse af eksisterende Delphi/Pascal applikationer. Med den store ekspertise indenfor Pascal sproget har du mulighed for at få vedligeholdt stort set enhver version – også ældre applikationer udviklet i Borland Delphi/Pascal.
Vi udvikler også seperate moduler, som kan medlinkes i eksisterende udviklingsmiljøer (unit filer eller DLL’er).

 

Platform

Vi programmerer hovedsageligt til MS-Windows-platformen, men også til ældre systemer som DOS/DPMI.
Ved brug af Embarcadero’s Delphi er der desuden åbent for andre OS target bla. IOS & Android.

 

Filosofi

Når vi udvikler applikationer, hvor der er en større brugerflade med mange dialoger samt stor kompleksitet, benytter vi følgende udviklingsfilosofier: RERO & YAGNI.

 

Versionsstyring

Hvis den udviklede applikation senere skal ændres/vedligeholdes, benytter vi versionsstyring i forbindelse med håndtering af kildekoden.
Dog ingen regel uden undtagelser: Såfremt applikationen er en “one shoot” applikation, fx konvertering af data eller lign. hvor man med sikkerhed ved, at den “kun” skal bruges en gang, kan man udelade versionsstyring.

 

Native code

I forbindelse med udvikling af applikationer til windows platformen, compileres/transformeres der hovedsageligt til NATIVE mode. Hermed har man den fordel, at applikationen kan køre som “single file” uden brug af et installationsprogram.
Ved applikationer, som kræver specielle installationer som fx installation af databaser, anbefaler vi at lave et installationsprogram, så  slutbruger blot skal gennem nogle få installationer, før applikationen er klar til brug.

 

Free-Pascal

SYNESI har også kendskab til Free-Pascal. Free-Pascal giver mulighed for at udvikle til andre knap så kendte platforme (operativsystemer). Hvis du har specielle ønsker til operativsystem, så kan det måske udvikles i Free-Pascal. Læs mere om Free Pascal her

 

Komponenter

I forbindelse med udvikling af Delph-i programmer benyttes der i stor udstrækning tilkøbte software komponenter, fordi det bedst kan betale sig for kunden, både tidsmæssigt og økonomisk.

 

Dokumentation

Software dokumentation er en ekstra ydelse, som kunden aftaler ved opstart af projektet.  Hvad dokumentationen skal indeholde mht. detaljeringsgrad, dokumentations format, samt om det ønskes udført i specielle applikationer, aftaler vi, inden vi påbegynder opgaven. Du kan se nogle eksempler på dokumentation her.